Adnan YAVUZ Kestane Balı Üreticisi & Arıcı Blog Sayfası
Adnan YAVUZ Kestane Balı Üreticisi & Arıcı Blog Sayfası
Baldaki Şeker Zararlı Mıdır?
Baldaki Şeker Zararlı Mıdır?
Balda şekerin zararlı olup olmadığını anlatmak için balı içeren mineraller hakkında kısa bir bilgi vermemiz yerinde olacaktır.
Balın tatlı bir sıvı olabilmesi...
Kestane Balı Ne Kadar Yenmeli?
Kestane Balı Kullanım Şekli
Kocaeli bölgesinde çok zengin kestane ormanlarına sahip Samanlı dağlarında üretilen kestane balı yüksek besin değeri ve kalitesi ile ülkemizde üretilen kestane...
Bal Neden Beyaz Olur? Kristalleşen Bal Nasıl Çözülür?
Bal Neden Beyazlaşır?
Balın rengini veren doğadaki nektarın rengidir. Yani doğadan bal arıları ne renk nektar getirirlerse, bal da o renk olur. Ülkemizde en çok...
İlaç kalıntısız bal nasıl olur?
Bal mucizevi bir gıdadır. Lakin balın analizinde zaman zaman maalesef bazı olumsuz ilaç kalıntılarına rastlanabilmektedir.
Günümüzde doğada üretilen neredeyse tüm meyve ve sebzelerde ilaç kalıntılarına...
Kestane Balı Gribe İyi Gelir Mi? Zencefil Zerdeçal Karışımı
Kestane Balı Gribe İyi Gelir Mi?
Nezle ve grip birbirine adeta kardeş kadar benzeyen, kış mevsiminde hepimizi neredeyse en az bir kez yoklayan insan vücudunun...
Vivamus ac imperdiet ligula. Etiam mollis ante nec quam maximus hendrerit nec nec diam.